Факти

Факт 1

Ефективноста на рекламирањето на флаери носи нова клиентела од 2% - 10% на вкупниот број дистрибуирани флаери.

Факт 2

Над 70% од луѓето читаат пропаганден материјал од поштенски сандачиња.

Факт 3

Конверзијата од само 1% на 100.000 дистрибуирани флаери е дури 1.000 нови клиенти / потрошувачи.

СО НАС, ВАШИОТ РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ СО СИГУРНОСТ ЌЕ ДОПРЕ ДО ВАШИТЕ КЛИЕНТИ

ДИСТРИБУЦИЈА НА ФЛАЕРИ НА АВТОМОБИЛИ

ДЕЛЕЊЕ НА ФЛАЕРИ НА РАКА HAND2HAND

ДИСТРИБУЦИЈА НА ФЛАЕРИ ВО ПОШТЕНСКИ САНДАЧИЊА

ПРОМОЦИЈА СО ХОСТЕСИ И ШТАНДОВИ

ТАРГЕТИРАН ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ

ДЕТАЛЕН ПРИСТАП

Нашата агенција има професионален пристап до адресни броеви, број на домови и броеви на поштенски сандачиња. Преку секојдневната анализа на нашиот бизнис, ги имаме точните бројки на достапни поштенски сандачиња за сите региони и општини каде делиме флаери.

GPS СЛЕДЕЊЕ И АНАЛИТИКА

За секое делење флаери од страна на нашата агенција добивате детална GPS мапа каде, кога и колку флаери се поделени. Мапата е правена во реално време согласно движењето на вработените и ги покажува местата каде се делеле флаерите и времето поминато во делењето на истите.

ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ

Вршиме детална дистрибуција на флаери, како во градовите, така и во приградските населби, сето тоа за многу краток временски период, проследено со детални извештаи и теренски контроли.

РЕКЛАМИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС ДЕНЕС

ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ КЛИЕНТИ !

КОИ СЕ ПРИДОБИВКИТЕ ОД РЕКЛАМИРАЊЕ СО ЛЕТОЦИ

НИСКИ ТРОШОЦИ

За разлика од другите форми на рекламирање, не треба да имате голем буџет за да споделувате флаери.

ПРИВЛЕКУВАЊЕ КЛИЕНТИ

Во вистинско време и на вистинско место, делењето флаери е веројатно најдобриот начин за привлекување потенцијални клиенти.

ИНСТАНТ ФИДБЕК

Со флаер рекламирањето, нема да треба да седите долго и да чекате трпеливо за да добиете одговор. Одговорот е речиси моментален.

ТАРГЕТ ГРУПА

Наоѓањето и достигнувањето на целната публика е полесно од кој било друг медиум. Се што треба да направите е да ја поставите дистрибуцијата на флаери на место близу до целната публика.

КРЕАТИВНОСТ

Има многу малку ограничувања, доколку ги има, кога станува збор за флаер рекламирање. Ја имате целата креативна слобода да пробате што сакате.

ОЛД ШКОЛАТА Е КУЛ

Една од главните причини зошто рекламирањето на флаер се уште привлекува клиенти е тоа што ги потсетува на старите добри времиња. За разлика од електронските пораки, луѓето не брзаат да ги избришат, што автоматски ги зголемува шансите за читање на вашиот флаер.

БАРАШ МИНИ РАБОТА ?

ПРИДРУЖИ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Идеално за студенти, помлади лица или вработени кои во попладневните часови сакаат да заработат некој денар плус!