ШТО ДОБИВАТЕ:

  • БРЗА И КВАЛИТЕТНА УСЛУГА
  • ГАРАНТИРАНА ДИСТРИБУЦИЈА
  • НИСКИ ЦЕНИ
  • GPS СЛЕДЕЊЕ И АНАЛИТИКА

За секое делење флаери од страна на нашата агенција добивате детална GPS мапа каде, кога и колку флаери се поделени. Мапата е правена во реално време согласно движењето на вработените и ги покажува местата каде се делеле флаерите и времето поминато во делењето на истите.

ОДБЕРЕТЕ УСЛУГА

ИНФОРМАЦИИ ЗА КАМПАЊАТА

БАРАШ МИНИ РАБОТА ?

ПРИДРУЖИ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Идеално за студенти, помлади лица или вработени кои во попладневните часови сакаат да заработат некој денар плус!